Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor u include_once() (linija 3478 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor u require_once() (linija 127 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

NetCom

U zadnjih desetak godina NetCom se profilirao u informatičku tvrtku na području razvoja, uvođenja i održavanja informacijskih sustava u složenim poslovnim okruženjima. Poseban izazov nam je bio ulazak na tržište novinskog izdavaštva, s posebnim naglaskom na vrlo složene poslovne procese kod izdavača dnevnih novina, gdje se uspješno nosimo s organizacijom dinamičnih poslovnih procesa u redakciji, ogromnom količinom podataka, rješavanjem kompleksnih sistem integratorskih zadataka, visokim zahtjevima pouzdanosti i sigurnosti te s mnogo drugih rizika koji prijete da se dnevna novina ne pojavi u prodaji. Također smo prisutni i u drugim područjima koja zahtijevaju visoku pouzdanost informacijskog sustava kao što su POS sustav jednog velikog regionalnog trgovačkog lanca, web hosting, application hosting, regionalni ticketing i dosta drugih rješenja. Na sve izazove i rizke smo našli i dali odgovore kombinirajući primjenu najmodernijih alata za projektiranje i programiranje s višegodišnjim iskustvom naših projektanata, programera, sistem inženjera i tehničara.

Ono o čemu se sada na ovim prostorima govori mi već odavno primjenjujemo. A to je kontinuirano ulaganje u školovanje i stručno usavršavanje svih radnika. Jedino na taj način možemo osigurati naš razvoj i opstanak na ovom turbulentnom tržištu, a svim našim sadašnjim i budućim korisnicima omogućiti da se u potpunosti predaju svom poslu i nama prepuste rješavanje informatizacije svojih poslovnih procesa.

Anto Domić, dipl. ing.
                                                 General Manager