Redakcijski sustav

Programska rješenja

gn3_mali.JPGNovine i izdavačke kuće sve više trebaju specijalizirane aplikacije koje povećavaju produktivnost i smanjuju probleme održavanja sustava i cijene vlasništva.

Upravo zato odlučili smo se da prestavljamo aplikativni proizvod Good News 3 našeg partnera Tera Publishing System koji je vrlo brzo postavio nove standarde u izdavačkoj industriji.

Tera je kreirala cjeloviti skup programa koji se međusobno perfektno integriraju i nude jedinstveno rješenje modernim izdavačima. Naravno svako integriranje je na konceptnom nivou, a ne kao do sada, na nivoima provizornih spajanja.

Nova tehnologija kuca na vrata.

TERA DIGITAL PUBLISHING od 1990. godine razvija, prodaje, održava i podržava integrirana rješenja za izdavačku industriju.

Danas je svjetska tvrtka i poznati proizvođač rješenja izdavačke industrije. Unatoč velikom tržišnom uspjehu i dalje je mlada i perspektivna tvrtka koja teži da poboljša i učvrsti svoj položaj na globalnom tržištu.

Portfolio uključuje izdavačka, arhiverska i pre-press rješenja napravljena da korisniku daju najveće performanse rada a istodobno da budu pouzdana, fleksibilana i smanjuju cijenu proizvodnog procesa.