Poruka greške

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor u include_once() (linija 3478 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor u require_once() (linija 127 od /opt/nginx-1.19.4/htdocs/netcom.hr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Redakcijski sustav

Programska rješenja

gn3_mali.JPGNovine i izdavačke kuće sve više trebaju specijalizirane aplikacije koje povećavaju produktivnost i smanjuju probleme održavanja sustava i cijene vlasništva.

Upravo zato odlučili smo se da prestavljamo aplikativni proizvod Good News 3 našeg partnera Tera Publishing System koji je vrlo brzo postavio nove standarde u izdavačkoj industriji.

Tera je kreirala cjeloviti skup programa koji se međusobno perfektno integriraju i nude jedinstveno rješenje modernim izdavačima. Naravno svako integriranje je na konceptnom nivou, a ne kao do sada, na nivoima provizornih spajanja.

Nova tehnologija kuca na vrata.

TERA DIGITAL PUBLISHING od 1990. godine razvija, prodaje, održava i podržava integrirana rješenja za izdavačku industriju.

Danas je svjetska tvrtka i poznati proizvođač rješenja izdavačke industrije. Unatoč velikom tržišnom uspjehu i dalje je mlada i perspektivna tvrtka koja teži da poboljša i učvrsti svoj položaj na globalnom tržištu.

Portfolio uključuje izdavačka, arhiverska i pre-press rješenja napravljena da korisniku daju najveće performanse rada a istodobno da budu pouzdana, fleksibilana i smanjuju cijenu proizvodnog procesa.