Politika kvalitete

Usmjereni smo na postizanje zadovoljstva kupca i kreiranje dodatne vrijednosti za njihove poslovne procese i aplikacije kroz naše projekte, proizvode i usluge.

Koristeći naprednu informacijsku tehnologiju kao moćno sredstvo unapređenja i integracije poslovnih procesa na globalnoj razini, vodimo računa o sigurnosti, jednostavnosti, funkcionalnosti i visokoj dostupnosti naših rješenja, te osiguravamo maksimalnu vrijednost za uložena sredstva svake vrste.

Nastojimo unaprijediti sve aspekte našeg poslovanja postavljajući visoke standarde, njegujući poticajnu radnu okolinu temeljenu na povjerenju, timskom radu, s jasno definiranim odgovornostima osiguravajući otvorenu komunikaciju s djelatnicima i klijentima.

Osobni razvoj zaposlenika, neprekidno usavršavanje i razvoj pojedinca, internih procesa i kolektiva, jesu temelji na kojima gradimo svoju budućnost. Priznanje i zadovoljstvo zaposlenika su od primarnog interesa. Njih nastojimo stalno i efikasno unapređivati i nadograđivati na zadovoljstvo naših korisnika.